Home Nieuws John de Jong wil Riechedly Bazoer per direct naar PSV halen, Roger...

John de Jong wil Riechedly Bazoer per direct naar PSV halen, Roger Schmidt houdt transfer tegen

7639
0

PSV heeft interesse in de Vitesse spelers Bazoer en Doekhi, zo werd afgelopen dagen duidelijk.

De club zocht bij monde van John de Jong inmiddels contact met Vitesse en informeerde naar de voorwaarden rond beide spelers. Volgens de Telegraaf wil PSV het liefste zo snel mogelijk schakelen en Bazoer naar Eindhoven halen.

De reden dat PSV niet door weet te pakken voor een directe transfer zou als oorzaak hebben dat er een verschil van inzicht is over het aantrekken van Bazoer. Volgens chef voetbal van De Telegraaf Valentijn Driessen wil John de Jong meteen schakelen met Vitesse en Bazoer naar Eindhoven transfereren.

Bazoer bevestigde vrijdag dat hij heeft gesproken met PSV. “John de Jong zou Bazoer er morgen bij willen halen, zeker omdat hij niet te veel kost”, zegt Driessen in de podcast van Kick-Off.

“Aan het eind van het seizoen is hij zelfs helemaal gratis, dus hij zou daarvoor groen licht geven. Alleen Schmidt ziet het veel minder zitten. En John de Jong ziet ook wel dat Bazoer een bepaald imago heeft, wat hij nu wel van zich af aan het schudden is. Maar het is wel een jongen die het wel even laat weten als hem iets niet bevalt. En daar is Schmidt niet echt van gediend”, gaat Driessen verder.

De Telegraaf-journalist Jeroen Kapteijns benadrukt dat er momenteel weinig is aan te merken op de houding van Bazoer. “Thomas Letsch is wel heel erg te spreken over de manier waarop hij de teleurstelling afgelopen zomer heeft verwerkt. Bazoer kon na een goed seizoen naar Olympique Marseille, maar uiteindelijk is dat niet rond gekomen. Hoe Bazoer zich daarin heeft opgesteld, in vergelijking met ploeggenoot Oussama Tannane, daar is veel tevredenheid over.”

Naar verluidt verlangt Vitesse twee miljoen euro voor een tussentijds vertrek van Bazoer. Een bedrag dat voor PSV geen enkel probleem zou zijn waar dat voor het eveneens concreet geïnteresseerde Feyenoord wel een probleem kan vormen. Bazoer staat inmiddels open voor een winterse transfer naar PSV en kijkt uit naar een rentree in Eindhoven.


Facebook Comments Box