Home Nieuws Jetro Willems richt zich enkele uren na degradatie uit Bundesliga op PSV:...

Jetro Willems richt zich enkele uren na degradatie uit Bundesliga op PSV: ‘Ik kan zelfs de trainer bellen’

724
0

PSV zal komende maanden een grote transitie ondergaan. Dat betekent dat er mogelijk 15 spelers zouden kunnen gaan vertrekken.

Het Eindhovens Dagblad verwacht dat er veel basisspelers zullen gaan vertrekken uit Eindhoven en dus dient de club zich de komende maanden actief op de transfermarkt te gaan begeven. De beide backs Max en Mwene zouden weleens kunnen gaan vertrekken omdat PSV open zou staan voor een transfer. Max kwam voor miljoenen euro’s over van Augsburg waar Mwene transfervrij werd overgenomen van Mainz. Beide spelers zijn nuttige spelers maar zouden eventueel beide mogen vertrekken, was de lezing van het Eindhovens Dagblad afgelopen week.

Als het aan Jetro Willems ligt komt er in ieder geval een vervolg van zijn PSV carrière om de positie van linksback weer te gaan vervullen. Mocht Max vertrekken, zou Jetro Willems een optie kunnen zijn om de nieuwe linksback van PSV te worden. Willems schreef een bijzondere Tweet op zijn Twitter account net na de degradatie van zijn huidige werkgever.

Toch is de tweet geen open solliciatie, zo beweert hij zelf. “Nee, want dan bel ik John de Jong, Marcel Brands of Toon Gerbrands gewoon. Ohja, ik kan zelfs de trainer bellen”, zegt Willems. Willems speelde van 2011 tot 2017 voor PSV. Vervolgens ging hij naar Eintracht Frankfurt. Tussendoor verhuurde Frankfurt hem nog aan Newcastle United.


Facebook Comments Box