Home Nieuws Jasper Cillessen staat open voor transfer naar PSV, Valencia wil ervaren Cillessen...

Jasper Cillessen staat open voor transfer naar PSV, Valencia wil ervaren Cillessen graag verkopen

2413
0

PSV en Jasper Cillessen zetten momenteel stappen in de richting van een transfer naar Eindhoven.

De club en de ervaren doelman voeren verkennende gesprekken, zoals het Eindhovens Dagblad de huidige situatie weet te omschrijven. Dat betekent dat PSV de gesprekken met het management van de doelman heeft geopend. Werkgever Valencia zou nog niet ingelicht zijn maar in Spanje heet de situatie zo te zijn dat Cillessen mag vertrekken uit het Mestalla Stadion.

Cillessen staat nog tot medio 2023 onder contract in Valencia maar lijkt niet meer op een basisplaats te kunnen rekenen. De doelman beleefd bepaald geen best seizoen. In januari raakte hij nog geblesseerd aan de kuit en daarvan is de doelman pas net weer hersteld. Het betekende het verlies van zijn basisplaats.

PSV hoopt de onderhandelingen snel te kunnen starten want de tweede doelman van Valencia staat open voor een transfer naar Eindhoven. De club gaat toch al doorpakken op de transfermarkt wat de positie onder de lat aangaat want PSV wenst nóg een keeper aan te trekken. Vincent Müller en Yvon Mvogo allebei zullen beiden vertrekken en PSV wenst drie volwaardige doelmannen willen hebben.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here