Home Nieuws Is transfervrije Wilfried Bony een goede optie voor PSV?

Is transfervrije Wilfried Bony een goede optie voor PSV?

102
0

PSV is voornemens zich te gaan versterken en daartoe worden verschillende spelers genoemd. FC Groningen middenvelder Doan is een gegadigde maar ook de naam van Wilfried Bony wordt genoemd.

NOS-commentator Arno Vermeulen stelt dat de Japanner uitstekend passen in Eindhoven.

Doan is één van de weinige Eredivisie-spelers die PSV sterker zou maken, denkt Vermeulen. “Hij heeft bijzondere kwaliteiten: een uitstekende techniek, kan wat creëren. En in een beter elftal kan hij meer goals maken dan bij Groningen”, laat hij weten aan de NOS.

Een fysiek sterke, scorende spits zou ook een welkome versterking zijn voor PSV, vindt NOS man Vermeulen. Volgens Vermeulen zijn de huidige PSV-aanvallers geen ‘killers’. “Als je daarnaar zoekt, zou je kunnen uitkomen bij Wilfried Bony”, zegt hij.

“Balvast, fysiek sterk en hij maakt goals. Bovendien kent hij de Eredivisie en brengt hij routine. En hij is transfervrij.” Bony dook deze week op bij League Two-club Newport is transfervrij.

Vermeulen denkt ook te weten dat PSV waarschijnlijk toch geen kampioen gaat worden. “Als je realistisch bent: kampioen worden ze waarschijnlijk toch niet. Dan kan je beter de jeugd een kans geven, spelers als Cody Gakpo en Ihattaren, en alvast naar volgend seizoen kijken.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here