Home Nieuws In Enschede is men tevreden: ‘Niet voor niets meldde PSV zich voor...

In Enschede is men tevreden: ‘Niet voor niets meldde PSV zich voor hem’

17259
0

PSV wacht opnieuw een wisseling van de wacht onder de lat. Want het was bepaald niet het seizoen van Joël Drommel.

En dus werden de pijlen dit seizoen als vanzelfsprekend ook gericht op de keeper die de omgekeerde route bewandelde. Want Lars Unnerstall keepte afgelopen seizoen een groot aantal wedstrijden uitstekend, al liet de Duitser hier en daar ook een steekje vallen.

In Enschede is men uitermate tevreden met de Duitse keeper. Technische man Jan Streuer zegt in een uitgebreid interview met Voetbal International de vragen over Unnerstall en Drommel te begrijpen, als er naar de controversiële transfers wordt gekeken. Streuer kreeg alle kritiek op Drommel wel degelijk mee.

“Bij PSV heeft men het gevoel dat Drommel niet heeft gebracht wat ze van hem hadden verwacht, terwijl wij een keeper kregen die het fantastisch deed. Maar Drommel was bij Twente een prima keeper en had een uitstekend laatste seizoen”, zegt de technisch directeur van FC Twente. “Niet voor niets meldde PSV zich voor hem.”

Streuer weet waar het aan ligt. “In Eindhoven is de druk ‘veel hoger’. Ze zijn allebei goede keepers, maar Unnerstall doet het absoluut niet minder. We namen wel een gok, want op het moment dat we Unnerstall vastlegden, was Drommel nog niet weg. Sterker nog: PSV had zich nog niet voor hem gemeld. We gingen er wel van uit dat hij zou vertrekken. Voor ons pakte de deal goed uit. We zijn heel tevreden met Unnerstall”, aldus Jan Streuer.


Vorig artikelBenfica meldt zich nog niet voor Götze, PSV gaat wel uit van vertrek
Volgend artikelItaliaans international op de radar van PSV, FC Zürich spits kost 6 miljoen euro

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in