Home Nieuws ‘Ik wil me meten met PSV’

‘Ik wil me meten met PSV’

14
0

PSV staat de lastige uitwedstrijd in Heerenveen te wachten. Al 4 jaar op rij vallen de resultaten tegen maar de sterspeler van de Friezen, Larsson, beseft dat de laatste vier jaar niet tellen in de jacht op een goed resultaat.

“Daar denkt niemand bij PSV aan. Die wedstrijden zijn historie. In voetbal gaat het altijd om de volgende wedstrijd. Dat zij woensdag Europees hebben gespeeld kan wel in ons voordeel zijn. We moeten er een gevecht van maken”, vertelt de vleugelaanvaller op de website van de Friezen.

Tegen PSV wist Larsson zelf nog nooit te scoren. “Scoren is leuk, maar duels tegen clubs van het kaliber PSV, gebruik ik vooral om te kijken of ik het niveau aankan. Ik wil me kunnen meten met PSV. Zij hebben op iedere positie een amazing played. PSV is Champions League niveau. Dit zijn tegenstanders die motiveren, tegen PSV wil je het laten zien.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here