Home Nieuws Ibrahim Sangaré Speler van de Maand in Eredivisie

Ibrahim Sangaré Speler van de Maand in Eredivisie

53
0

Nadat eerder Armindo Bruma dit seizoen al het stempel ‘Beste speler van de Eredivisie’ kreeg opgeplakt was het afgelopen week de beurt aan Ibrahim Sangaré.

De Eredivisie CV heeft donderdag namelijk bekend gemaakt dat Ibrahim Sangaré is uitgeroepen tot beste speler van de Eredivisie van de maand november. De Ivoriaan ziet daarmee zijn spel opnieuw worden beloodnd. De international van Ivoorkust ontving donderdag zijn prijs en was onder de indruk van de loftuitingen. Op basis van statistieken en stemmen van de voetbalfans in Nederland bleek de middenvelder afgelopen maand de beste speler te zijn. Sangaré was de middenvelder met de meeste schoten en meeste succesvolle passes in de competitie. Bovendien wist hij ook 32 keer de bal te veroveren. Het scoren van mooie doelpunten lijkt hem ook makkelijk af te gaan.


In het Elftal van de Maand is Sangaré niet de enige PSV’er. Ook Bruma heeft een plekje weten te veroveren in het team. Bruma werd eerder nog uitgeroepen tot beste speler van de Eredivisie van augustus. Verschillende analisten en journalisten loven het spel en de ontwikkeling van de sterke middenvelder uit Ivoorkust. Aad de Mos verwacht dan ook dat Ibrahim Sangaré aan het einde van dit seizoen een grote transfer zal gaan maken.