Home Nieuws Heeft Schmidt genoeg gezien van Unnerstall en Zoet? PSV serieus in de...

Heeft Schmidt genoeg gezien van Unnerstall en Zoet? PSV serieus in de markt voor Leipzig doelman

2194
0

Drie weken duurt de voorbereiding inmiddels en dat geldt dus ook voor de strijd onder de lat die daarmee in alle hevigheid is losgebarsten.

De geruchten zijn daar dat PSV serieuze belangstelling heeft voor Leipzig doelman Yvon Mvogo. Trainer Roger Schmidt ging dit weekend niet in op de transfergeruchten die in Duitsland de ronde deden, maar volgens De Telegraaf is de interesse in Mvogo zeer serieus te noemen.

De voorzichtige conclusie mag dan zijn dat Schmidt niet geheel tevreden is over Lars Unnerstall en Jeroen Zoet. Schmidt wil graag met een ‘meevoetballende’ keeper spelen die bovendien ruimtes kan bespelen, waardoor het team meer druk naar voren kan zetten: Mvogo past volgens De Telegraaf in dat profiel.

Unnerstall maakt inmiddels weer prachtige reddingen en ook Jeroen Zoet lijkt een wat hoger niveau te halen dan vorig jaar maar het is toch een teken aan de wand dat PSV interesse heeft in de RB Leipzig doelman.

Zijn transferwaarde wordt geschat op vijf miljoen euro en dat zou normaal gesproken haalbaar moeten zijn voor de club maar een huurtransfer van Mvogo, die net zijn laatste contractjaar in Leipzig in is gegaan, is ook zeker niet ondenkbaar. Roger Schmidt lijkt in ieder geval genoeg gezien te hebben van Unnerstall en Zoet.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here