Home Nieuws ED: Guardado niet zuinig op zijn lichaam

ED: Guardado niet zuinig op zijn lichaam

34
0

Andres Guardado is opnieuw gebleseerd geraakt en voor het Eindhovens Dagblad is dit aanleding om eens een kritische noot te kraken over Guardado met zijn lichaam omspringt.

‘Het is overigens niet de eerste keer dat Guardado geblesseerd terugkomt na interlandverplichtingen, maar de zesde’, volgens het Eindhovens Dagblad. De ochtendkrant schrijft dat Guardado niet de indruk wekt zuinig te zijn op zijn lichaam. PSV gaf voorafgaand aan de competitie aan de middenvelder graag vanaf het eerste duel bij de selectie te willen hebben, maar Guardado wilde ook graag de Olympische Spelen meepikken. Die werden gespeeld kort na het toernooi om de Copa América. Dat liet de club echter niet toe. PSV kan inmiddels statistisch onderbouwen dat Guardado rond interlandperiodes kwetsbaar is.

Nu Guardado is weggevallen en ook Jorrit Hendrix, Davy Pröpper en Siem de Jong herstellende zijn van blessures, is alleen Bart Ramselaar nog geheel fit en wordt het puzzelen voor Cocu aanstaande zaterdag in de uitwedstrijd bij Willem ll.

 


Vorig artikelArjen Robben weinig collegiaal, Brenet mondig
Volgend artikelPoll: De muntjesincidenten in Madrid:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in