Home Nieuws Dit kunnen we verwachten van Isaac Babadi | Aanstormend toptalent

Dit kunnen we verwachten van Isaac Babadi | Aanstormend toptalent

4430
0

Isaac Babadi en Jason van Duiven heten de nieuwe parels van de PSV jeugdopleiding te zijn.

Beide aanvallers gelden al langere tijd als grote beloften voor PSV en tevens als parels van de jeugdopleiding. Isaac Babaadi laat op jonge leeftijd al dusdanig veel zien dat we veel van hem kunnen verwachten.

“Ik wil nog meer rendement boeken en dan mag ik de volgende stap zetten. Met deze wedstrijden wil ik laten zien dat ik naar het eerste team toe wil groeien. Ik ben op een gegeven moment straks toe aan die uitdaging”, zegt de jongeling. Onderstaande video laat zien over welke capaciteiten Babadi beschikt.

Trainer Adil Ramzi voelt zich gezegd met talenten als Babadi aan boord. Net als voor Johan Bakayoko geldt ook voor Babadi dat hij momenteel klaar wordt gemaakt om te gaan spelen voor PSV 1. “Het is een mooie goal die Isaac heeft gemaakt”, zegt Ramzi. Babadi schitterde zowel in het Oranje shirt als in het PSV shirt, laat onderstaande video zien. Opvallend is zijn balbehandeling in combinatie met de verfijnde techniek en dat allemaal in een enorm hoog tempo.

“Transfers zijn een belangrijk onderdeel van voetbal. Je moet er goed mee omgaan”, stelt Ramzi vast. Ook voor de talentvolle Fodé Fofana wacht een mooie toekomst, al zijn de vele blessures nog een reden tot lichte zorg.


Vorig artikelPSV fan reageert woedend op NOS artikel over reden vertrek Ihattaren bij PSV: ‘Na problemen met Schmidt’
Volgend artikelPSV in Sevilla, Érick Guttiérez ontbreekt en kansen voor talentvolle jeugdspelers

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in