Home Nieuws Dick Advocaat wil de ‘Mo Ihattaren van PSV’ helpen

Dick Advocaat wil de ‘Mo Ihattaren van PSV’ helpen

8805
0

Sinds het bekend worden van de exit van Mo Ihattaren bij Ajax, gaat het alweer enkele dagen over de voetballer die slechts in het nieuws geraakt door niet te presteren.

Mo Ihattaren was afgelopen week wederom het gesprek van de dag. De middenvelder uit Utrecht rijgt door zijn gedrag de discussies aaneen. Toch krijgt Mo Ihattaren nog steeds van alle kanten hulp aangebonden. Deze week werd bekend dat van der Vaart en Sneijder hulp hebben aangeboden maar ook Willem van Hanegem kwam in beeld om de helpende hand uit te steken. Althans, het was Mo Ihattaren die van Hanegem verzocht om hulp. Echter zoals vaker het geval is, volgt er dan geen reactie meer van de veel besproken middenvelder.

Ihattaren is alweer enkele jaren vertrokken uit Eindhoven maar vergeleken met zijn gedrag in Amsterdam, waren zijn jaren in Eindhoven nog rustig te noemen. Toch blijft bij menig analist en trainer ook nog het indrukwekkende spel hangen van de middenvelder. Zo ook bij Dick Advocaat. De ervaren Advocaat geeft bij Veronica Offside aan dat hij Ihatteren graag zou willen helpen. De inmiddels gestopte trainer wijst op de geweldige wedstrijden die hij voor PSV wist te spelen. Die speler ziet Advocaat graag weer terugkeren, verwijzend naar de eerdere sportieve glorie van de middenvelder uit Utrecht.


Vorig artikelPSV Historie 2005 | Hoe Mark van Bommel Ajax vernederde in Amsterdam
Volgend artikelPSV topfit naar Amsterdam: Sangaré, Branthwaite, van Ginkel, Mauro Júnior en Max terug in de selectie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in