Home Nieuws De laatste maanden Philips zijn aangebroken

De laatste maanden Philips zijn aangebroken

9
0

PSV is in gesprek met vijf verschillende partijen over het hoofdsponsorschap, meldt de Telegraaf. 

Van de vijf partijen komen er twee uit het buitenland. Met welke bedrijven PSV in gesprek is, blijft gissen. De verschillende namen van multinationals die de ronde doen zijn die van Bwin maar ook Fly Emirates. De grote luchtvaartmaatschappij heeft de doelstelling in iedere competitie een club te sponsoren. De Eredivisie is een stuk minder aantrekkelijk dan de Bundesliga maar de Emiraten staan tenslotte ook bij Benfica op het shirt, wat dan wel weer een meer mondiale uitstraling dan PSV heeft.
Een andere vorm van partnership is daarbij ook mogelijk. Het Belgische Anderlecht, met een kleiner achterland dan PSV, heeft ook een sponsordeal met Bwin weten te sluiten maar niet als zijnde hoofdsponsor. Andere namen die in de wandelgangen veelal gehoord worden zijn die van Barvaria en de Rabobank.
Toon Gerbrands spreekt van een lang traject dat niet in één gesprek gedaan is. “Het is een kwestie van vier, vijf intensieve gesprekken en dan kan het nog het vijfde gesprek misgaan. Hoe lang het gaat duren, kan ik nu niet zeggen”, zegt Gerbrands tegen de krant.  “Om dat te laten lukken, zijn er drie mogelijke scenario’s om de spullen in te leveren. Uiterlijk april moet duidelijk zijn hoe het shirt er definitief uit gaat zien. Het shirt is nu al voor driekwart in productie, maar de sponsornaam kan later worden toegevoegd.”

De introductie van Emirates als shirtsponsor bij Benfica was indrukwekkend en bovenal ludiek te noemen.

 


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here