Home Nieuws De Jong is afwijzing Newcastle nog niet vergeten

De Jong is afwijzing Newcastle nog niet vergeten

13
0

Het gedegradeerde en kapitaalkrachtige Newcastle heeft Luuk de Jong verkeerd gebruikt, is de mening van de Jong. Het wegsturen van de Jong als nummer 10, zit hem nog altijd dwars. 

“Het pakte niet goed uit bij Newcastle”, zegt De Jong, die in 2014 op huurbasis actief was in Noord-Engeland, tegen The Daily Mail. “Het was maar een half seizoen en ik speelde als nummer tien, terwijl iedereen weet dat ik een spits ben. Als iemand mijn laatste twee seizoenen bij PSV heeft gezien, weten ze dat ik het goed heb gedaan in de competitie en in de Champions League. Dat ik weer als spits speel is heel goed voor mij. Ik ben veel in de zestien. Kijk maar naar mijn goal tegen Ierland. Een voorzet werd gegeven en ik maakte de kans af. Als je niet scoort zijn mensen kritisch en dat gebeurde bij Newcastle.”


De Jong is nog steeds teleurgesteld over zijn mislukte avontuur op St. James Park. “Maar je weet nooit wat de toekomst brengt. Op dit moment ben ik tevreden bij PSV, maar ik weet zeker dat ik ook in de Premier League kan scoren. Ik ben gevaarlijk als spits, dat kan iedereen zien.”


Facebook Comments