Home Nieuws Chelsea benadert Marcel Brands voor directie functie

Chelsea benadert Marcel Brands voor directie functie

43
0

Marcel Brands verdiende afgelopen 7 jaar veel geld voor PSV en dat is in de grote voetballanden niet onopgemerkt gebleven.

Eerder trok PSG al aan de mouwen van Brands maar nu is het Chelsea dat Brands inmiddels benaderde voor de positie van technische baas. Brands is een serieuze kandidaat voor Chelsea, dat een opvolger zoekt voor de naar AS Monaco vertrokken technisch directeur Michael Emenalo.

Brands is niet de enige kandidaat en Chelsea moet nog een definitieve keuze maken over de opvolging van de Nigeriaanse ex-international, die ook het aanspreekpunt was voor de buitenlandse clubs waar Chelsea zijn spelers heeft gestald. Maar met zijn ervaring en het speuren naar buitenlandse spelers heeft hij een interessant cv voor de Londense topclub. Dat is ook de reden dat hij inmiddels is benaderd. PSV is op de hoogte gebracht. Ook de Portugese  ex speler Fereira, onlangs nog in Eindhoven aanwezig om Marco van Ginkel aan het werk te zien, staat op de interne lijst bij de club uit west Londen.

Chelsea koestert de band met PSV. Trainers en spelers als Guus Hiddink, Piet de Visser, Alex, Mateja Kezman en Arjen Robben, Jeffrey Bruma en Marco van Ginkel verbonden de twee clubs in het verleden en heden.

 

Later meer.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here