Home Nieuws Buitenlandse media roemen prestatie PSV: ‘PSV vernederde Ajax’

Buitenlandse media roemen prestatie PSV: ‘PSV vernederde Ajax’

108
0

De ruime en eenvoudige overwinning van PSV op Ajax is ook in het buitenland niet onopgemerkt gebleven.

De beide Champions League deelnemers staan door hun deelname aan het prestigieuze toernooi in de spotlights van de buitenlandse media. Italiaanse, Duitse, Engelse en Portugese media staan stil bij de 3-0 overwinning van PSV op concurrent Ajax.

De Italiaanse en Duitse kranten in het bijzonder houden de prestaties van beide Nederlandse topclubs in de gaten omdat clubs uit die landen volgende week tegenstander zijn van PSV en Ajax in de tweede groepswedstrijd van de Champions League.

Het Spaanse Sport schreef dat PSV Ajax wist te verpletteren en dat tegenstander Ajax geen weerstand wist te bieden aan het ontketende PSV. In Portugal keek men aandachtig naar het spel van Ajax, de komende tegenstander van Benfica, maar Record meldde dat de rivalen van PSV weinig van Ajax te duchten hadden.

De Suddeutsche Zeitung keek aandachtig naar de volgende tegenstander van Bayern München en zag dat Ajax geen enkele kans maakte tegen een PSV wat de tegenstander wist te verpletteren. La Derniere Heure uit Belgie en France Football maakte melding van een éénzijdige topper tussen PSV en Ajax waarbij de club uit de hoofdstad van Nederland geen schijn van kans maakte.

The Daily Mail in Engeland schreef: ‘PSV vertoonde in de eerste helft een masterclass en blies Ajax van het veld’, aldus de Engelse voetbalkrant.

 

 


Vorig artikelPablo Rosario en Steven Bergwijn in voorselectie Oranje
Volgend artikelSamenvatting Ajax 019 – PSV 019

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in