Home Nieuws Braziliaanse media: PSV toont interesse in Flamengo keeper, kan Heurelho Gomes een...

Braziliaanse media: PSV toont interesse in Flamengo keeper, kan Heurelho Gomes een rol spelen?

3212
0

Dat er bij PSV flink gesleuteld gaat worden aan de positie onder de lat, is inmiddels wel duidelijk maar welke keepers PSV daarbij op het oog heeft is nog niet helemaal duidelijk.

Wel zijn er vele geruchten en lijken er een drietal keepers serieus in beeld te zijn bij John de Jong. Jasper Cillessen en Anderlecht doelman van Crombrugge zijn serieus in beeld bij PSV maar de club wordt door Braziliaanse media ook in verband gebracht met Hugo Souza. Dat scrijft althans het Braziliaanse UOL Esporte donderdagavond. PSV scouts zouden de prestaties van de 23-jarige doelman van Flamengo op de voet volgen en inmiddels navraag hebben gedaan naar zijn contractstatus.

De doelman geldt als talentvol in zijn thuisland maar ook als een keeper die nog de nodige stappen moet zetten. ‘Ondanks recente fouten en verschillende meningen van de fans, wordt Souza nog altijd gewaardeerd door de Nederlanders’, zo schrijft UOL Esporte over de interesse vanuit Eindhoven. Volgens het Braziliaanse medium zou PSV een officieel bod gaan voorbereiden op de keeper, die nog tot eind 2025 bij Flamengo onder contract staat.

Sinds Heurelho Gomes een officiële ambassadeursfunctie heeft bij PSV, wordt de club vaker in verband gebracht met Braziliaanse keepers. Zo klinkt ook de naam van Cleiton van Red Bull Bragantino in Braziliaanse media. Gomes heeft zich al vaker uitgesproken over Braziliaanse spelers bij PSV. De ambassadeur van de club wil PSV waar mogelijk bijstaan, ten einde meer kwalitatief goede Braziliaanse spelers naar PSV te halen.


Vorig artikelLoïs Openda denkt na over PSV: ‘Een club met veel geschiedenis, PSV zou mooi zijn’
Volgend artikelMisverstand rond extra seizoen Cody Gakpo op PSV.nl, bericht kortstondig zichtbaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in