Home Nieuws Bosz blijft kritisch en is ‘doodziek’ van tegengoal: ‘Ik heb me kapot...

Bosz blijft kritisch en is ‘doodziek’ van tegengoal: ‘Ik heb me kapot geërgerd’

651
0

Peter Bosz krijgt geregeld het verwijt te kritisch te zijn na wedstrijden die zijn ploeg winnend af weet te sluiten.

Dat was na afloop van PSV – Fortuna Sittard opnieuw het geval. De trainer bleek erg teleurgesteld te zijn over de late tegentreffer. Doodziek zelfs, zei Bosz na afloop.

“Dit zag je ook al aankomen”, aldus Bosz. “Benítez die een bal over zijn voet liet gaan. Een paar ballen die werden ingeleverd. Dan moet Tillman meelopen met zijn man en doet hij dat te laat. Het is allemaal onnodig. Ze zijn geen moment in de buurt van het doel geweest.”

Bosz was het eens met de opmerking dat het met name in de eerste helft gezapig was. “Natuurlijk is het ook niet makkelijk. Ik heb het al eerder uitgelegd dat als je tegen een ploeg speelt die heel compact speelt je uiteindelijk de opening wel zal vinden, maar dan moet het baltempo wel omhoog. Ik vond wel dat we een geweldige eerste goal maken, echt geweldig. Hier hebben we opgetraind. Ik vond het echt een heel mooie goal”, aldus Bosz in onderstaande video, waarin ook het fragment over de boosheid van Bosz na de late tegengoal te zien is.


Vorig artikelSPECIAL Jerdy Schouten | ‘Ik ben heel mijn jeugd een aanvallende speler geweest’
Volgend artikelSluwe constructies en werkweigering: het gevecht tussen Labyad en PSV

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in