Home Nieuws Bezoek Bosz aan Eindhoven was privé, akkoord nadert | Door clubs als...

Bezoek Bosz aan Eindhoven was privé, akkoord nadert | Door clubs als PSV had Twente geen kans

6211
0

Je kunt er bijna niet meer omheen. Peter Bosz en PSV. Alle media, journalisten en analisten weten inmiddels dat PSV en Peter Bosz meer dan ‘on speaking terms’ zijn.

De competitie is ruim een week geleden ten einde gekomen en PSV lijkt zonder technische staf en hoofdtrainer een soort stuurloos te zijn maar schijn bedriegt. Op de achtergrond is de club druk doende alles in te vullen om 3 juli bij de eerste training beslagen ten ijs te komen. Dat zou dan moeten gebeuren met Peter Bosz aan het roer en Rob Maas als eerste assistent. Maas, Eindhovenaar van geboorte, zou de assistent met PSV DNA moeten worden. Maas speelde zelfs bij PSV, al mag dat geen grote naam hebben.

De andere vaste assistent van Peter Bosz, Hendrie Krüzen, is momenteel eerste assistent bij het gepromoveerde Heracles Almelo. Of Hendrie Krüzen Bosz bij PSV zal vergezellen valt nog te bezien. Het bezoek van Peter Bosz vorige week aan Eindhoven, bleek louter toeval te zijn. Het betrof een prive-bezoek aan Eindhoven. De trainer uit Apeldoorn werd door tientallen oplettende Eindhovenaren gespot in de binnenstand van Eindhoven, niet ver van het Philips Stadion. Op dat moment waren club en trainer al met elkaar gesprek.

Hoewel er op dit moment nog geen witte rook is, kunnen we er vrijwel zeker vanuit gaan dat PSV en Peter Bosz snel tot een akkoord zullen gaan komen. De Telegraaf meldt dat PSV en Bosz dichtbij een contract zijn. Daarmee zou voor Peter Bosz een sportieve wens uitkomen. Eerder bleek de momenteel werkloze trainer uit Apeldoorn namelijk op het lijstje van FC Twente te staan. De club uit Eschede ging vol voor Bosz nadat Ron Jans mede head gedeeld dat hij de club zou verlaten. Bosz was enthousiast geraakt door de plannen van FC Twente.

Toch wilde hij wachten om er sportief meer uit te kunnen halen. Bosz wilde hoger instappen. Bosz was dan wel de topkandidaat om de nieuwe trainer van FC Twente te worden, maar zegde de club uit Enschede af omdat hij wilde wachten of er andere clubs of landen op zijn pad zouden komen. Met de inmiddels concrete belangstelling van PSV ontstaat er een situatie die Bosz prefereert. De verwachting is dan oom dat PSV en Bosz deze week tot een akkoord zullen komen.


Vorig artikelEmotionele Mark van Bommel kampioen van België na werkelijk bizarre ontknoping
Volgend artikelNieuwe thuisshirt | Treedt PSV aan in historisch en volledig rood thuisshirt?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in