17
0

Santiago Arias heeft het goede voorbeeld van Hirving Lozano gevolgd door met Colombia van Polen te winnen.

Daarmee heeft Colombia net als Mexico nog alle kans op een vervolg van het WK na de groepswedstrijden.

Colombia maakt namelijk nog altijd een goede kans op een plek in de achtste finale. De tweede wedstrijd op het WK in Rusland werd met 3-0 van Polen gewonnen, waardoor de Colombianen het nog steeds in eigen hand hebben. Voor rust opende Yerry Mina de score, terwijl na rust Radamel Falcao en Juan Cuadrado hun naam op het scorebord wisten te krijgen.

Santiago Arias stond weer 90 minuten als rechtsback opgesteld. Donderdag volgt de laatste wedstrijd in de groep als Senegal de tegenstander is. Om nog door te kunnen gaan is een overwinning vrijwel noodzakelijk.

Wat zowel voor Lozano als voor Arias geldt is dat beide PSV’ers naar mate het toernooi vordert hun marktwaarde per wedstrijd weten te verhogen.

Vorig artikelAustralische media: ‘Daniel Arzani eerste aankoop Mark van Bommel’