Home Nieuws Anno 2023 is geen nieuws soms toch nieuws: Van Nistelrooij ontvolgt Til...

Anno 2023 is geen nieuws soms toch nieuws: Van Nistelrooij ontvolgt Til en Veerman

22980
1

Voor een individu zonder Instagram of andere persoonlijke sociale mediakanalen zijn berichtgevingen over volgen, ontvolgen en liken geen dagelijkse kost. Laat staan nieuwswaardig.

Toch wenst iedere PSV fan heden ten dage én enkele dagen na het zeer verrassende opstappen van clubicoon Ruud van Nistelrooij, toch graag weten wat er speelt en gespeeld heeft. En dan blijkt sociale media ineens toch een graadmeter dan wel indicator te zijn. Althans, dat concluderen we uit de berichtgevingen van het medium Reality FBI. Anno 2023 blijkt non-nieuws toch ineens nieuwswaardig te kunnen zijn. Althans, het nieuwswaardige zit in het gegeven dat door sociale media nu naar voren lijkt te komen welke spelers niet meer op één lijn met de opgestapte trainer zaten en hierover geklaagd hebben bij de directie van de club.

Van Nistelrooij heeft namelijk een dag na zijn vertrek een groot deel van de PSV-selectie ontvolgd op Instagram, zo meldt Reality FBI. Onder meer Guus Til, Erick Gutierrez en Joey Veerman zijn verdwenen uit de lijst met spelers die voorheen wel werden gevolgd door Van Nistelrooij.

Het juicekanaal schrijft daarover: “Ruud van Nistelrooij lijkt wel echt klaar te zijn met bepaalde PSV-spelers. Onder anderen Guus Til en Joey Veerman zijn door Ruud uit z’n lijstje gewipt. Het drietal volgde elkaar eerder deze week nog wel, maar dat is nu wel anders”, aldus Reality FBI.

Het achter de rug van Van Nistelrooij om naar de directie stappen, zou voor de trainer de hoofdreden zijn geweest op te stappen als hoofdtrainer van de club Het is niet bekend of Til tot die groep behoord. Joey Veerman was daar naar verluidt wel bij aanwezig. We branden ons verder niet aan namen maar nemen het standpunt in dat het enorm teleurstellend en verdrietig te noemen is dat een heus clubicoon en een grootse PSV’er op deze manier afscheid heeft genomen van de club die hem zo lief is.


Vorig artikelEnthousiaste Ron Jans ziet het wel zitten PSV zondag te helpen: ‘Wij gaan ons echt niet sparen’
Volgend artikelPOLL | Het aanvoerderschap van Luuk de Jong na het opstappen van Ruud van Nistelrooij

1 REACTIE

  1. De spelers van heden ter dagen worden steeds meer over het paard getilde .en ongeleide projectielen. Ze denken dat Cruyff Messi of Maradona zijn.de leiding van PSV mag zich dit ook aanrekenen.als Brands ballen heeft trakteert hij de de dwars liggers op een boete van een 100.000€.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in