Home Nieuws Het is stil rondom Memphis Depay

Het is stil rondom Memphis Depay

59
0

Het is de laatste tijd wat stil rondom Memphis Depay. De excentrieke vleugelspeler kende een moeizaam seizoen en de vraag is of hij de beloften nog kan inlossen.
Volgens Arjen Robben heeft hij gewoon wat meer tijd nodig bij Manchester United. Maar volgens anderen kan de 22-jarige Depay, die voor meer dan €30 miljoen van PSV overkwam, de belofte niet waarmaken als hij zich blijft gedragen als een verwende vedette.

Ruud Gullit waarschuwde hem ook. Ga wat doen Memphis Depay, want je houdt je teveel bezig met onzin. Depay zat de hele wedstrijd op de bank tegen Swansey City.  Alweer voor de vijfde keer dit seizoen. Ruud Gullit,waarschuwt Memphis in de Telegraaf: ‘Als je niet presteert, moet je niet met een nieuwe Rolls Royce of nieuwe Hummer naar de training komen. Er moet weer over de voetballer Memphis gesproken worden en dat moet hijzelf laten zien’.

Depay presteert weinig in Engeland. Maar sinds afgelopen zomer was hij wel grootverdiener en super shirtverkoper in Manchester. Hij verscheen na zijn eerste goal in de Premier League, ’s avonds in het Engelse nachtleven met een gouden grill in zijn mond die zijn ondertanden bedekte. Depay is klaar voor het komende seizoen..


Vorig artikel‘PSV is internationaal verder dan Ajax’
Volgend artikel‘Probleem’ Guardado dient zich aan

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in