Home Nieuws ‘Probleem’ Guardado dient zich aan

‘Probleem’ Guardado dient zich aan

7
0
Andres Guardado heeft enorm veel krediet bij alles en iedereen binnen PSV. De Mexicaan presteert bovenmatig maar heeft er wel een doel bij. De Olympische spelen in Rio. Er dient zich dan ook ‘probleem’ nu Guardado zijn zinnen heeft gezet op Rio.
Als het aan Andrés Guardado ligt, komt hij komende zomer met Mexico uit op die Olympische Spelen in Rio de Janeiro. PSV heeft bij monde van Brands al laten weten zich soepel op te zullen stellen in het geval van een landstitel. PSV vreest voor overbelasting en ziet Guardado liever op vakantie gaan na zijn deelname aan de Copa América van komende zomer.
‘Ik ben het gewend om door te spelen in de zomer. Dat is geen probleem. Ik voel me goed en vind het leuk om aan toernooien deel te nemen. Ik heb alles meegemaakt met mijn land, onder meer ook drie WK’s, maar de Olympische Spelen heb ik nog nooit meegemaakt.’ Ik hoop dat we ons toch nog direct kwalificeren voor de Champions League, maar ik denk dat mijn eventuele deelname aan de Olympische Spelen los staat van of we wel of niet kampioen worden.’

‘Het zou mooi zijn met het oog op mijn curriculum om dat toernooi te spelen met mijn land’, zegt hij in gesprek met De Telegraaf. ‘Mexico is de regerend olympisch kampioen, dus we hebben een titel te verdedigen.’


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here