Home Nieuws Braziliaanse KV Mechelen middenvelder laat PSV voor wat het is en vertrekt...

Braziliaanse KV Mechelen middenvelder laat PSV voor wat het is en vertrekt naar Espanyol

857
0

PSV werd maandenlang in verband gebracht met de Braziliaanse middenvelder Vinicius Souza van KV Mechelen. Tot een transfer gaat het echter niet komen.

De eventuele en potentiele opvolger van Ibarahim Sangaré vertrekt naar de Spaanse Primera Divisonclub Espanyol. PSV scoutte de atletische middenvelder maanden achtereen en zag ook dat er veel concurrentie voor de middenvelder was. Echter hoeft PSV niet meer te rekenen op de komst van Vinicius Souza. De Italiaanse transferexpert Fabrizio Romano meldt donderdagavond dat de middenvelder een contract gaat tekenen bij Espanyol.

De Braziliaan is al in Spanje om zijn transfer naar La Liga af te ronden. Naar alle waarschijnlijkheid blijft Ibrahim Sangaré dit seizoen bij PSV, al kan er natuurlijk nog veel gebeuren komende maanden. Zoals het er nu naar uitziet is een langer verblijf van Sangaré in Eindhoven realistisch te noemen. Clubs lijken nog niet voornemens om de vaste afkoopsom van 37 miljoen euro op tafel te leggen voor de sterke Ivoriaan, die zelf wel oren heeft naar een langer verblijf bij PSV.


Vorig artikelPSV informeert bij Vfl Wolfsburg naar Micky van de Ven
Volgend artikelVoormalig Feyenoord-verdediger Terence Kongolo gezien in Eindhoven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in