Home Nieuws Voormalig Feyenoord-verdediger Terence Kongolo gezien in Eindhoven

Voormalig Feyenoord-verdediger Terence Kongolo gezien in Eindhoven

27328
0

In de zoektocht naar defensieve versterkingen passeren allerlei namen de revue. De Braziliaanse verdediger Marlon en sinds gisteren ook Mickey van de ven van Wolfsburg, worden aan PSV gekoppeld.

Of genoemde spelers haalbaar zijn zal nog moeten blijken. Iedere spelers heeft zo zijn verhaal omtrent een eventuele transfer naar PSV. Nu klinkt ook de naam van Terence Kongolo. De voormalig Feyenoord- en Oranje-verdediger Terence Kongolo is gisteren gezien in Eindhoven. Dat meldt een oplettende PSV supporter tegenover de redactie van PSV Inside. Of Kongolo inderdaad in Eindhoven geweest zou zijn, valt nog te bezien maar feit is dat de verdediger vaker met interesse vanuit PSV in verband is gebracht.

De verdediger zou gezien zijn in het centrum van Eindhoven. Terence Kongolo is ervaren centrale verdediger, die in het verleden al vaker in beeld was bij PSV ten tijde van blessures in de defensie. Kongolo heeft een verleden bij Feyenoord en zou ook nu in beeld zijn geraakt in Rotterdam, meldt AD Sportwereld. PSV zou dus ook heil kunnen zien in een samenwerking met de Nederlands-Congolees voetballer, die in Zwitserland is geboren.

Kongolo bezit door zijn afkomst ook de Zwitserse nationaliteit. In januari 2020 werd hij door Huddersfield Town voor een halfjaar verhuurd aan Fulham, dat hem in oktober 2020 definitief overnam. Eerder speelde Kongolo ook kortstondig voor AS Monaco.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here