Home Nieuws Joey Veerman wijst naar vertrokken Bruma, middenvelder neemt het op voor vaak...

Joey Veerman wijst naar vertrokken Bruma, middenvelder neemt het op voor vaak bekritiseerde Portugees

7421
0

PSV ondergaat deze zomer een behoorlijke transitie. De ploeg van Ruud van Nistelrooij zag al diverse spelers vertrekken, waaronder veel aanvallers.

Joey Veerman is blij met de daad- en slagkracht van PSV op de nationale en internationale transfermarkt. Veerman ziet een heuse kampioensploeg ontstaan en denkt dat PSV behoorlijk goed voor de dag gaat komen. De middenvelder uit Volendam zag al wel behoorlijk wat aanvallers en daarmee doelpunten vertrekken, maar ziet ook dat er behoorlijk wat doelpunten bijgekomen zijn.

Veerman hoopt ook op het aanblijven van Cody Gakpo. “Ik hoop natuurlijk dat hij blijft, dat zou echt top zijn. Maar als er voor hem een schitterende kans komt gun ik hem een stap, omdat hij het verdient. Maar we gaan het zien”, aldus de Volendammer over kwaliteitsspeler Cody Gakpo.

Veerman voegt eraan toe dat PSV ook kwaliteit heeft verloren met het vertrek van Bruma naar Fenerbahce en Ritsu Doan naar SC Freiburg. Veerman neemt het duidelijk op voor de vaak bekritiseerde Bruma, die inderdaad toch nog redelijk vaak zijn doelpunten wist te maken. “Bruma heeft meer goals gemaakt dan mensen denken. Eran Zahavi en Mario Götze hebben vorig seizoen ook hun bijdrage gehad, maar het lijkt goed opgevangen met de nieuwe spelers”, aldus Joey Veerman.


Vorig artikelVoormalig Feyenoord-verdediger Terence Kongolo gezien in Eindhoven
Volgend artikelTopfitte Noni Madueke groot fan van Ruud van Nistelrooij maar de blessures baren zorgen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in