Home Nieuws Tal van vragen rond hervatting competitie: ‘Wie gaat PSV trainen?’

Tal van vragen rond hervatting competitie: ‘Wie gaat PSV trainen?’

545
0

De discussie rond het wel of niet hervatten is volop gaande maar het wordt er met de week onduidelijker op.

Allerlei belangen spelen een rol en voor alles en ieder zn mening is wat te zeggen. De burgemeester van Eindhoven heeft zeker een punt met zijn verbod tot welke activiteit van PSV dan ook maar de burgervader is ook enigszins voorbarig. Want hoe ziet de situatie er over een maand uit? Niemand weet het.

Ook de standpunten van chef voetbal van De Telegraaf Valentijn Driessen snijden hout want hoe staat het met transfers en spelerscontracten na 30 juni? Driessen vindt het onverantwoord dat de KNVB nog altijd plannen maakt om het seizoen in de zomermaanden uit te spelen. Hij neemt PSV als leidend voorbeeld in zijn mening en standpunten.

“PSV krijgt een nieuwe shirtsponsor per 1 juli. Moet PSV het seizoen uitspelen met Umbro, de oude shirtsponsor, of de nieuwe shirtsponsor Puma?”, vraagt Driessen zich af in gesprek met Telegraaf TV. “PSV heeft ook een nieuwe trainer per 1 juli. Wie moet er voor de groep staan per 1 juli? De nieuwe trainer? Of moet de oude trainer het seizoen afmaken? En zo zullen er nog wel tien, twintig vraagstukken op iedereen afkomen. Het is een heilloze weg, de weg van het geld. Maar geld is nu niet het belangrijkste.”

Driessen gaat verder: “Alles hangt af van de overheid en inmiddels dus ook van de burgemeesters”, signaleert de journalist. “Pak je maatschappelijke verantwoordelijkheid, zet er een streep onder, zeg dat we dit niet willen. Alle andere sporten hebben inmiddels wel die streep gezet en hebben gezegd: tot hier en niet verder. Bij de KNVB valt dat kwartje niet. Ze moeten zich daar zorgen gaan maken over hoe de maatschappij naar de KNVB gaat kijken.”


Vorig artikelOok familie Robben had te kampen met Corona virus
Volgend artikelToekomst Jurgen Locadia bij FC Cincinnati hoogst onzeker

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in