Home Nieuws Toekomst Jurgen Locadia bij FC Cincinnati hoogst onzeker

Toekomst Jurgen Locadia bij FC Cincinnati hoogst onzeker

1142
0

Jurgen Locadia begeeft zich in een onzekere fase van zijn loopbaan. Na PSV is onrustig geworden wat zijn carrière betreft.

Aan de Engelse zuidkust waren het met name blessures waardoor geen aanspraak kon maken op een basisplaats bij Brighton. Locadia verkaste op huurbasis naar Hoffenheim en vanuit Hoffenheim verhuisde de spits naar FC Cincinnati. Het is de vraag of Jürgen Locadia bij de herstart van de Amerikaanse competitie van de partij is.


Cincinnati manager Nijkamp is in gesprek met Brighton & Hove Albion over een verlenging van het verblijf van de aanvaller. De huidige huurovereenkomst loopt tot 5 juli. De vraag is wat wijsheid is gegeven de vele onzekerheden. ‘We willen een win-winsituatie. Maar we moeten eerst meer weten over wat er gaat gebeuren met de transferwindows, het einde van de Europese competities en ook de hervatting van de MLS.’

Locadia heeft ook nog niet genoeg kunnen laten zien in de slechts 115 speelminuten voor Cincinnati. Ondanks dat Locadia wel het net wist te vinden is er nog geen zekerheid over zijn Amerikaanse toekomst.

‘Hij heeft maar twee wedstrijden gespeeld en dat waren niet eens hele wedstrijden’, zegt Nijkamp. ‘We kunnen dus niet zeggen: “Oké, we hebben genoeg gezien en we gaan de optie lichten en de transfersom betalen”.’


Facebook Comments