Home Nieuws Jan Poortvliet onder de indruk van eerbetoon aan Ihattaren en prijst teamgeest...

Jan Poortvliet onder de indruk van eerbetoon aan Ihattaren en prijst teamgeest PSV

277
0

Jan Poortvliet blikt in gesprek met PSV Inside terug op de wedstrijd van PSV tegen VVV-Venlo.

De Venlonaren trokken in de eerste helft een muur op en daar had het elftal van Mark van Bommel enigszins moeite mee. Na een Europese midweekse speelronde waren de krachten wat minder en dat is even logisch als acceptabel.

Helaas waren er weer enkele lieden op diverse tribunes die topsportprestaties niet op waarde kunnen schatten. Al na een minuut of 15 klonk er het inmiddels welbekende gefluit vanaf de tribunes. PSV wist de wedstrijd uiteindelijk eenvoudig over de streep te trekken.

Het duel stond natuurlijk ook in het teken van het overlijden van de vader van PSV’s knuffelspeler Mohamed Ihattaren. Ihattaren is inmiddels door zijn spel en uitstraling de lieveling van de supporters en dat heeft hij geheel zelf afgedwongen. PSV en de fans leven dan ook intens mee met Ihattaren en zijn familie.

Poortvliet was onder de indruk en zag een saamhorigheid rond het elftal die bijzonder te noemen valt. ‘Afgelopen zondag was een geweldig eerbetoon op alle gebied naar Mohamed Ihattaren toe. Het was fascinerend maar natuurlijk een verschrikkelijke dag voor hem en zijn familie. Dit is zwaar en het blijft je voor altijd bij’, zegt Poortvliet over de gebeurtenissen in de familie Ihattaren.

‘Ik heb het idee dat het dit team nog een extra motivatie geeft en de samenhang nog sterker zal zijn. Ik wens de gehele familie Ihattaren in ieder geval veel sterkte toe’, besluit Poortvliet over de situatie rond Ihattaren. Poortvliet zag ook een PSV wat onverwacht op een enkele positie gewijzigd was. Zo speelde Timo Baumgartl niet en stond Schwaab op zijn positie.

‘De trainer geeft spelers rust en daar kiest hij nu voor. Dat kan hij doen omdat het team in de breedte sterker is geworden. Dus de concurrentie is groot en dat betekent dat iedereen daar in mee gaat. Dat is bij dit elftal geweldig om te zien en ook de dingen die uit het hart komen waren geweldig om te zien’, besluit Jan Poortvliet zijn visie op de week van PSV.


Vorig artikelGastón Pereiro wil aflopende contract niet verlengen
Volgend artikelPSV is het tweede thuis van Jordan Teze

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in