Home Over ons

Over ons

PSVInside.nl is hét online PSV Magazine met 24u per dag het laatste nieuws, kritieken, meningen, columns, glossy foto’s, interviews, quotes, stellingen, exclusief nieuws, ‘inside information’, columns en nog veel meer. PSVInside.nl is als medium onafhankelijk en schrijft onafhankelijk, zowel objectief maar ook geregeld subjectief. PSVInside.nl is niet gebonden aan de club PSV maar wel verbonden met de club PSV.

PSVInside.nl is geregeld kritisch en soms minder kritisch. PSVInside.nl is soms serieus en soms provocerend en ook geregeld juist weer niet. Neem onze kritische, scherpe, soms provocerende of cynische en ‘harde’ manier van verslaggeving niet altijd té letterlijk of té serieus. We houden nu eenmaal van het maken van een statement en benoemen ‘man en paard’ in het geval van positieve maar ook bij negatieve kritieken. Het is een manier van schrijven en verslaglegging die je wel of niet aanspreekt. We delen allen dezelfde passie en club: PSV! Geef gerust je mening of tegenargument, maar behoud respect voor ieders mening.

Heb je vragen, ideeën, suggesties of andere zaken die je met ons wilt delen, neem gerust contact op via [email protected]. Heb je redactionele informatie, vragen, suggesties of ideeën, neem dan contact op via [email protected].