Home Nieuws ‘Mooi signaal dat de aanvoerder langer wil blijven’

‘Mooi signaal dat de aanvoerder langer wil blijven’

34
0

Marcel Brands is uitermate content met de contractverlenging van Luuk de Jong. “Het is een mooi signaal dat de aanvoerder aangeeft langer bij PSV te willen blijven.”

Uiteindelijk is het uiteraard allerminst een gegeven dat de Jong daadwerkelijk langer bij PSV zal blijven. Maar club en speler hebben beide genoegdoening met de verlenging. Enerzijds de garantie van een hogere transfersom en anderzijds betere salaris voorwaarden voor de aanvoerder van PSV.

Omroep Brabant peilde de stand van zaken rondom de Herdgang en sprak met Brands over de transferzomer van PSV. “Mensen willen graag transfers zien, maar ik denk dat de belangrijkste taak is om deze groep bij elkaar te houden. Deze selectie is nog betrekkelijk jong en kan nog beter worden. Om die bij elkaar te houden is mijn grootste doel.”

Over Maher, Narsingh en Willems zegt Brands: “Het is rustig rond die spelers. De geruchten rondom die spelers noem ik ‘makelaarspraat’. Bij mij is het concreet als een club zich meldt voor één van deze spelers en dat is op dit moment niet aan de orde.”
Waar PSV wel op hoopt, is nog steeds Marco van Ginkel. “We zijn afhankelijk van Chelsea. Ik weet dat Marco graag wil, maar de geluiden van Chelsea zijn dat daar voorlopig nog geen duidelijkheid over komt”.


Vorig artikelLuuk de Jong voorzag kort verblijf bij PSV
Volgend artikel‘We kunnen weer om de prijzen meedoen’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in