Home Nieuws Waterreus kiest verkeerd moment en haalt uit: ‘John de Jong op beschamende...

Waterreus kiest verkeerd moment en haalt uit: ‘John de Jong op beschamende wijze bij grof vuil gezet’

4780
0

Ronald Waterreus gaf het eerder dit seizoen al toe. Een column moet zo nu en dan prikkelen, de boel opschudden en soms ook gewoon weerstand oproepen.

Wel, dat lukt vandaag de dag zeker want Ronald Waterreus is in zijn column in De Limburger niet te spreken over het beleid van PSV. Zo veegt hij de vloer aan met de bestuurders van PSV. Of het gekozen moment zo net na de gewonnen bekerfinale het juiste moment is, valt te betwijfelen. Natuurlijk, de Limburger is een groot PSV fan, want dat is hij onomstotelijk.

En dus wordt eerst Ajax door de mangel heeft gehaald door de analist, om vervolgens een stevige sneer uit te delen aan de clubleiding van PSV. “Met deelname aan de Champions League in zicht en bekerwinst is de rust daar wat teruggekeerd nadat technisch directeur John de Jong er op tamelijk beschamende wijze bij het grofvuil is gezet door de RvC”, schrijft de Limburger.

Waterreus is nog niet klaar met zijn tirade. “Maar ook in Eindhoven mogen vooral de bestuurders zich aanrekenen dat hun club de slag met Feyenoord heeft verloren. Zonder Noni Madueke en Cody Gakpo hebben ze Ruud van Nistelrooij met een onredelijke kampioens-opdracht opgezadeld. De gevolgen ervan zijn evident. Net als in Amsterdam, is ook in het Philips Stadion een forse renovatie noodzakelijk om komend seizoen wél voor de titel te kunnen strijden”, aldus Waterreus, die lijkt te vergeten dat de directie van PSV recent al van mening was dat er uit de huidige spelersgroep meer gehaald had kunnen worden dan de tweede plaats.


Vorig artikelNa 120 minuten en nul Ajax schoten op doel zegt Aad de Mos: ‘PSV is goed weggekomen’
Volgend artikelPrachtige beelden | Twee jonge PSV fans gaan compleet uit hun dak na beslissende penalty

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in