Home Nieuws ‘PSV fan’ Thomas Beelen lijkt voorkeur voor PSV te hebben, transfersom nog...

‘PSV fan’ Thomas Beelen lijkt voorkeur voor PSV te hebben, transfersom nog te gortig voor Stewart

4149
0

Dat het snel kan gaan in de voetballerij is algemeen bekend. De meeste PSV fans, en ook die van Feyenoord hoogstwaarschijnlijk, hadden tot vorige week nog nooit gehoord van Thomas Beelen.

PEC Zwolle draaide dan wel een heel seizoen bovenin de Keukenkampioen Divisie maar ene Thomas Beelen was niet bepaald de speler waar voetbalminnend Nederland reikhalzend naar uitkeek. Heden ten dage geldt Beelen als de favoriete en gewenste verdediger van zowel PSV als Feyenoord.

Een transfer is dan ook aanstaande. Er worden vele redenen opgesomd de verdediger juist nu aan te trekken, juist in deze fase van zijn carriere. Mogelijk geldt Beelen als een groot talent en dus azen PSV en Feyenoord op zijn komst alvorens het te laat is.

Thomas Beelen heeft de clubs inmiddels voor het uitzoeken. De 22-jarige verdediger van PEC Zwolle promoveerde afgelopen seizoen met de club naar de Eredivisie, maar zal normaal gesproken naar PSV of Feyenoord getransfereerd worden. Waarom zowel PSV als Feyenoord de concrete interesse niet eerder concreet hebben gemaakt, bijvoorbeeld een mand of anderhalf geleden om zo enige concurrentie voor te kunnen zijn, is een raadsel.

PSV sloot pas veel later aan in de strijd om Beelen, die ook gevolgd wordt door AZ en FC Twente. Toch lijkt PSV nu zelf op pole-position te liggen omdat de verdediger een voorkeur zou hebben voor PSV, valt in regionale Zwolse media te lezen. Thomas Beelen zou vroeger PSV fan zijn geweest, iets wat mee lijkt te spelen in zijn keuze.

Het bod van Earnie Stewart van 2,5 miljoen euro is afgewezen, waar PEC Zwolle inmiddels al twee biedingen van Feyenoord naast zich neer heeft gelegd. De Zwollenaren wensen drie miljoen te ontvangen voor Beelen. Het Eindhovens Dagblad schrijft dat PSV dat te veel van het goede vindt.


Vorig artikelInteresse in Thomas Beelen is het werk van Stewart, die op zoek is naar ‘nieuwe Wieffer of van de Ven’
Volgend artikelJoël Drommel staat voor vertrek uit Eindhoven, PSV aast op doelman van ‘plus 100 reddingen’ als vervanger van Drommel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in