Home Nieuws VIDEO | De eerste oefenwedstrijd, kritiek voor aanvoerder van Ginkel en Madueke

VIDEO | De eerste oefenwedstrijd, kritiek voor aanvoerder van Ginkel en Madueke

13591
0

De eerste oefenwedstrijd en daarmee eerste oefenzege is een feit.

Op PSV Campus De Herdgang werd BW Lohne, dit seizoen actief op het vierde niveau van Duitsland, met 6-0 verslagen. Simon Colyn maakte twee treffers, terwijl ook Armando Obispo, Yorbe Vertessen en Richard Ledezma tot scoren kwamen. De Duitsers werkten de bal bovendien ook een keer in eigen doel. PSV had geen kind aan de Duitse amateurploeg.

De ploeg van Ruud van Nistelrooij begon met Marco van Ginkel als aanvoerder aan de wedstrijd. Op sociale media krijgt van Ginkel ervan langs van een deel van de fans. De kritiek luidt dat de wendbaarheid stukken minder is geworden en de middenvelder moeite had zich staande te houden.

Ook Noni Madueke kreeg kritiek op sociale media. De buitenspeler werd op sociale media meermaals verweten te zelfzuchtig te zijn in kansrijke positie. Madueke sprong inderdaad geregeld slordig om met zijn vaak zelf gecreëerde kansen.

Opstelling PSV 1e helft: Benítez, Oppegard, Luckassen, Obispo, Max, Saibari, Van Ginkel, Veerman, Madueke, Vertessen, Bakayoko

Opstelling PSV 2e helft: Drommel, Sambo, Seelt (63′ Kreekels), Vos, Jansen, Doudah, Tielemans, Ledezma, Sealy, Colyn, Antonisse


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here