Home Nieuws Verwachte opstelling in Graz: Lang op de bank, Vertessen start en Saibari...

Verwachte opstelling in Graz: Lang op de bank, Vertessen start en Saibari voor Babadi

2003
0

PSV wacht in Graz een getergd en gemotiveerd Sturm Graz. De club uit Graz beseft dat PSV een maatje te groot is maar men wil er in de Oostenrijkse stad toch alles aan doen het PSV nog lastig te gaan maken.

Na de winst op FC Utrecht afgelopen zaterdag hoopt PSV zich dinsdagavond in Oostenrijk tegen Sturm Graz te verzekeren van een ticket voor de play-offs van de Champions League. Dat mag geen obstakel meer zijn. De tegenstander van dat tweeluik zal met Rangers FC en Servette FC qua niveau iets hoger liggen dan Sturm Graz.

Er lijken in Graz veranderingen in de opstelling te worden aangebracht. In de vermoedelijke opstelling van het Algemeen Dagblad heeft trainer Peter Bosz namelijk twee wijzigingen aangebracht ten opzichte van het duel met FC Utrecht.

Zowel in het heenduel tegen Sturm Graz in het Philips Stadion als tegen FC Utrecht was er bij PSV een basisplaats voor Noa Lang en hield Bosz zijn team dat al enkele weken wedstrijden winnend weet af te sluiten in tact. Lang lijkt dinsdagavond, in het kader van wat extra rust, op de bank te gaan beginnen.

Afgelopen zaterdag werd Lang na 67 minuten uit voorzorg naar de kant gehaald. De wissel bleek vooraf te zijn besproken. Op dit moment is er overigens geen sprake van een blessure. AD Sportwereld verwacht dat Yorbe Vertessen in Graz de vervanger van Lang zal zijn.

In de vermoedelijke opstelling van het Algemeen Dagblad lijkt ook Isaac Babadi vanaf de bank te gaan beginnen. Tegen FC Utrecht werd hij na 45 minuten gewisseld. In Graz is Ismael Saibari zijn vervanger.

Achterin worden er geen wijzigingen verwacht. Dat betekent dat Jordan Teze, André Ramalho, Olivier Boscagli en Patrick van Aanholt aan de aftrap verschijnen. De aftrap van het duel met Sturm Graz is om 20.30 uur.

Vermoedelijke opstelling PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Boscagli, Van Aanholt; Sangaré, Saibari, Veerman; Bakayoko, De Jong, Vertessen


Vorig artikelPSV wijst huurconstructie Nottingham Forest af, Engelse club biedt 12,5 miljoen euro te weinig op Sangaré
Volgend artikelPerez kraakt PSV middenveld en in het bijzonder Joey Veerman af | Tegengeluid: ‘Het Joey Veerman-dilemma’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in