Home Nieuws Vertrek Art Langeler aanstaande

Vertrek Art Langeler aanstaande

23
3

PSV wenste continuïteit op de positie van Hoofd Jeugdopleiding toen het in gesprek ging met Art Langeler. De oud Zwolle coach was de ideale kandidaat om de jeugd kar op de Herdgang te trekken.
De belangrijke positie bij de jeugd van PSV zorgt er ook voor dat de betreffende hoofd jeugdopleiding in de belangstelling van andere clubs komt te staan.
Er breken immers genoeg talenten door en dat heeft nu eenmaal zijn weerslag op het aanzien van het hoofd jeugdopleidingen. Clubs als FC Groningen, Willem II en Heerenveen waren serieus geïnteresseerd de Zwollenaar hoofdtrainer te maken.
Het lijkt er nu toch te van komen. PSV kan weer op zoek naar een nieuwe hoofd jeugdopleiding. In een interview in het Algemeen Dagblad laat Art Langeler nadrukkelijker dan ooit weten dat zijn huidige rol bij PSV ten einde komt. “Het project bij PSV in de functie die ik heb, loopt op zijn eind. De rol van alles renoveren zit erop. Ik ben meer het type van renoveren dan van onderhouden. Ik zou toch ook wel graag weer dagelijks op het veld willen staan. Ik neig er naar om trainer-coach te zijn.”


Facebook Comments

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here