Home Nieuws Van Raaij begrijpt weinig van Erik ten Hag en Sjaak Swart

Van Raaij begrijpt weinig van Erik ten Hag en Sjaak Swart

27
0

Harry van Raaij vindt het niet slim van Erik ten Hag om te zeggen dat PSV ‘sowieso wel bang is’ voor Ajax. De oud preses is kritisch op de grote mond van ten Hag maar ook Sjaak Swart.

“Met dat soort uitspraken zet je een topper alleen maar meer onder hoogspanning”, zegt Van Raaij tegen het Eindhovens Dagblad. “PSV zal zich daardoor niet uit de tent laten lokken en er juist sterker van worden. Ajax moet namelijk winnen en PSV wil heel graag winnen. Totaal andere uitgangspunten. Maar zelfs als PSV onverhoopt niet wint, staan ze er nog meer dan uitstekend voor. PSV hoeft voor geen enkele Nederlandse ploeg bang te zijn.”

Van Raaij laat verder nog weten weinig op te hebben met het gebral van Sjaak Swart. “Van geluk of pech mag je best iets vinden, maar zoals bijvoorbeeld Sjaak Swart het doet, is niet mijn ding.”

“PSV heeft vooral uit ook goede wedstrijden gespeeld. Sportief blijven is belangrijk en ik ben niet vergeten hoe Swart twee jaar geleden na het debacle van Ajax bij De Graafschap heeft gereageerd. Het laatste kampioenschap van PSV ontstond niet alleen daarom, maar ook na een heel knappe serie na de winter.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here