Home Nieuws Van Nistelrooij trots op PSV talenten, die hard uithalen tegen Almere City:...

Van Nistelrooij trots op PSV talenten, die hard uithalen tegen Almere City: Toptalent Bakayoko steelt de show

797
0

Ruud van Nistelrooij wist behoorlijk te verassen met zijn jonge en getalenteerde team.

De ploeg van Ruud van Nistelrooij versloeg topploeg Almere City met maar liefst 5-1 op de PSV Campus de Herdgang en dat mag een verrassing worden genoemd. Jong PSV begon met vier debutanten aan het duel. Zowel August Priske Flyger (17), middenvelder Isaac Babadi (16), linksback Koen Jansen (17) als doelman Kjell Peersman (17) maakten hun opwachting.

En dus was van Nistelrooij na afloop vol trots. ‘Het was niet normaal, ze overtroffen elke verwachting. Het waren allemaal schitterende goals’, reageerde Van Nistelrooij na afloop van de 5-1 overwinning trots bij ESPN. ‘Dit is wel een avond voor de PSV-jeugdopleiding. Hoe er gewerkt wordt, wat er allemaal aan zit te komen nog onder deze lichting, dat is een compliment voor iedereen.’

Bakayoko was met een goal en twee assists de man van de wedstrijd en de aanvaller wordt inmiddels een gouden toekomst voorspeld. ‘Zo dominant. Je vergeet dat hij pas achttien jaar is. Maar je ziet dat hij power heeft en ook nog een goed schot, hij raakte ook nog de lat’, vervolgde Van Nistelrooij zijn lofzang over de volgende parel die Jong PSV gaat afleveren.

Van Nistelrooij was onder de indruk van de 5-1 zege op Almere City. ‘Ik zei tegen Adil Ramzi: “Kijk nog even naar dat scorebord, klopt dat echt?” Toch was ik niet helemaal tevreden over de tweede helft. Ik vond dat we de eerste helft echt goed speelden en de tweede helft vergaten we dat een beetje. Het stond al 3-1 en we speelden niet meer het voetbal dat we echt willen spelen. Dat was toch een kanttekening. Want ik weet dat ze het kunnen. Als je 3-1 voorstaat moet je juist hetzelfde blijven doen. Maar ok√©, ik ben toch trots’, aldus Ruud van Nistelrooij over de grote zege op Almere City.

https://twitter.com/PSV/status/1480662998138118149?s=20

https://twitter.com/ESPNnl/status/1480655175937409031?s=20


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here