Home Nieuws Van Nistelrooij neemt vier spelers van Jong PSV mee naar PSV 1,...

Van Nistelrooij neemt vier spelers van Jong PSV mee naar PSV 1, Bakayoko wacht grote doorbraak

732
0

Johan Bakayoko maakt vanaf het volgende seizoen deel uit van de selectie van Ruud van Nistelrooij.

Ruud van Nistelrooij neemt vier spelers mee, waaronder dus Johan Bakayoko. Verder neemt de nieuwe trainer Kjell Peersman, Fredrik Oppegard en Ismael Saibari mee naar het eerste elftal. “Een aantal spelers gaat nu door naar de A-selectie en wordt daarvan vast onderdeel. Een aantal spelers blijft bij Jong PSV of we kijken met hen naar een externe oplossing. Voor de spelers die bij Jong PSV blijven, kunnen er ook weer mogelijkheden komen op een volgende stap binnen PSV”, zegt Van Nistelrooij tegen het Eindhovens Dagblad.

Van Nistelrooij is klaar voor het grote werk. “Voor mij maakt het niet uit of er 60 of 60.000 mensen in een stadion zitten. De beleving tijdens een wedstrijd en de benadering of proberen het vol te houden, dat moet hetzelfde zijn. De Geusselt (MVV, red.) is bij wijze van spreken ook Bernabéu, als je met trots en beleving speelt. Dat is wat ik de beloften heb willen meegeven, dat ik voetbal op zo’n manier beleef.”

Ondertussen wordt er hoog opgegeven van de talenten van Johan Bakayoko. De jonge Belg staat voor zijn grote doorbraak en de verwachtingen rond zijn persoon zijn daarom hooggespannen. Bakayoko was met vele doelpunten en assists een belangrijke speler in het Jong elftal van Ruud van Nistelrooij. Ook Belgische media houden de ontwikkelingen van Bakayoko in de gaten.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here