Home Nieuws Van Hanegem haalt om onbekende redenen uit naar PSV inzake Steven Bergwijn:...

Van Hanegem haalt om onbekende redenen uit naar PSV inzake Steven Bergwijn: ‘Die vonden ze in Eindhoven toch te zwaar?’

6781
0

Willem van Hanegem heeft erg genoten van van het recente optreden van Steven Bergwijn in Oranje.

In gesprek met AD Sportwereld looft de voormalig Feyenoorder het aanvallende en overtuigende spel van de flankspeler. Van Hanegem lijkt ook zijn gram te willen halen jegens PSV of PSV clubmensen. Van Hanegem zegt namelijk dat er bij PSV twijfels waren over Bergwijn en zijn potentie. Ook haalt van Hanegem het gewicht van Bergwijn aan, waar eerder nooit berichtgeving over geweest is vanuit PSV zijde.

“Heb je Bergwijn tegen Noorwegen gezien? Bergwijn ja. Die vonden ze in Eindhoven toch te zwaar? En er waren mensen die niet meer bijkwamen van het lachen als hij bij Spurs weer eens op de bank zat”, vertelt hij in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Het is onduidelijk wat de voormalig Feyenoorder precies bedoeld maar er lijkt een sneer naar PSV te worden uitgedeeld. “We struikelden in dit land over elkaar om te roepen dat hij niet goed genoeg was. Maar Bergwijn was tegen Noorwegen met afstand de beste international. Met Virgil van Dijk als prima tweede”, vervolgt hij.

Van Hanegem vindt wel dat Bergwijn nu moet doorpakken. “Wat Bergwijn nu al een plek in de selectie moet opleveren, is de manier waarop hij Memphis aan de 2-0 hielp. Dát is het team helpen en jouw eigen ik even opzijzetten. Hij had ook kunnen denken: jullie riepen mij niet op, jullie twijfelden aan mij en nu maak ik die tweede in de beslissende kwalificatiewedstrijd ook gewoon zelf hoor. Maar nee, hij dacht aan Oranje, aan het geheel”, besluit hij zijn visie over Steven Bergwijn.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here