Home Nieuws Valentijn Driessen schaamt zich en baalt van ‘dinsdagavond-moment’ bij spelershotel Oranje

Valentijn Driessen schaamt zich en baalt van ‘dinsdagavond-moment’ bij spelershotel Oranje

4334
0

Een volgens Valentijn Driessen genant moment dinsdagavond in Dortmund. Wat speelde er precies?

Door problemen op het spoor diende de KNVB andere opties te raadplegen om van Wolfsburg naar Dortmund te reizen, een afstand van 295 kilometer. De logistieke problemen zorgden ervoor dat het Nederlands elftal dinsdagavond rond half tien ’s avonds pas arriveerde bij het spelershotel in Dortmund.

Dat werd weer gadegeslagen door een livestream van De Telegraaf via YouTube. Te zien is dat Oranje met twee twee bussen aankomt bij het Radisson Blu hotel. Valentijn Driessen zit ermee in zijn maag vindt het bijzonder overdreven dat zijn werkgever deze beelden live moet uitzenden.

Een boel logistieke problemen dinsdagmidddag in Wolfsburg voor de complete selectie en staf van Oranje, zo’n 75 man groot. Om 20.20 uur vertrok het vliegtuig met spelers en stafleden van het Nederlands elftal vanuit Wolfsburg richting Dortmund. Eén uur en tien minuten later kwam Oranje aan bij het spelershotel.

“Als je dit toch ziet… wat een pandemonium…”, begint Driessen als hij de aankomst ziet. “Het zijn twee bussen, zitten de reserves in die achterste bus?”, vraagt Pim Sedee zich af. Het beviel Driessen duidelijk niet.

“Waar gaat dit over, wat een idioterie. Ik denk dat daar de stafleden inzitten”, gaat Driessen, die een aantal politiemotoren rondom de bus ziet rijden, verder. Vervolgens is te zien dat de spelers van Oranje om en om het hotel betreden. “Als ik in die bus zou zitten, zou ik ons uitlachen! Dit gaat helemaal nergens over; een bus filmen die aankomt. Dit is geen landsbelang, of wel?”, aldus mopperaar eerste klas Valentijn Driessen, die zeker is van een nederlaag tegen de Engelse nationale elf.

Ondertussen kleurt Dortmund volledig Oranje getuige de beelden in onderstaande video.


Vorig artikelVerwachte opstelling tegen Engeland: Donyell Malen (uiteraard!) voor Bergwijn
Volgend artikelVIDEO | Dortmund kleurt volledig Oranje, tienduizenden Oranje-fans op de been

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in