Home Nieuws Toon Gerbrands bevestigt: ‘Wij willen door met Roger Schmidt, Schmidt wil niet...

Toon Gerbrands bevestigt: ‘Wij willen door met Roger Schmidt, Schmidt wil niet weg bij PSV’

3096
0

De toekomst van Roger Schmidt in Eindhoven. PSV en Schmidt willen met elkaar door, blijkt uit een interview met Toon Gerbrands.

Toon Gerbrands bevestigde maandagmiddag dat PSV door wil met Roger Schmidt. Beide partijen hebben al om de tafel gezeten om te praten over een eventueel verlengde samenwerking. Zeker is er nog niets maar het heeft er alle schijn van dat het contract zal worden opengebroken.


Gerbrands heeft al enkele prettige gesprekken met Schmidt gehad. “Dat zouden we bij elke coach hebben gedaan. Wij willen dan rond december, januari toch even met elkaar gaan zitten. In dit geval hebben wij het eerder gedaan”, laat hij weten aan ESPN.

De algemeen directeur merkt dat Schmidt zelf rustig is onder de situatie en eigenlijk geen plannen heeft om Eindhoven en PSV te verlaten. “Hij is niet bezig met een andere club en hij is ook niet bezig met weggaan. Het komt wel goed, en dat bedoel ik in de zin van als de gesprekken goed gaan, dat we er dan wel uitkomen. We moeten het gaan zien, we weten allebei waar we naartoe willen en het gaat uiteindelijk om de plannen die beide partijen hebben.”