Home Nieuws Tien Premier League-clubs in de Arena op de tribune voor Cody Gakpo,...

Tien Premier League-clubs in de Arena op de tribune voor Cody Gakpo, ook Chelsea sluit zich aan

3761
0

Letterlijk de helft van de in totaal twintig in de machtige Premier League actief zijnde clubs, zaten in de Johan Cruijff Arena op de tribune voor Cody Gakpo.

Vanuit dat standpunt bezien lijkt het alleszins lastig te worden om Gakpo na het WK in Qatar nog voor PSV te behouden maar de club zal haar steraanvaller niet zomaar laten gaan. Marcel Brands vertelde zondag bij Goedemorgen Eredivisie al dat PSV niet perse hoeft te verkopen in de winterstop maar dat een verkoop tegen een transfersom van 50 miljoen euro wel degelijk zou bijdragen aan de totstandkoming van zwarte cijfers.

Cody Gakpo is dit seizoen bij vrijwel ieder doelpunt betrokken en dat zorgt voor een flinke opwaardering van zijn transferwaarde. Met het WK in aantocht ligt er op dat vlak nog veel meer in het verschiet voor PSV en de waarde van de aanvaller. De helft van de twintig Premier League-clubs zagen zondagmiddag dat Cody Gakpo in de Johan Cruijff Arena opnieuw van onschatbare waarde was voor PSV. Scouts van Manchester United, Arsenal en Chelsea kunnen concluderen dat Gakpo zijn waarde ook in topwedstrijden bewijst.

Naast genoemde clubs waren ook Everton, Leeds United, Leicester City, Newcastle United, Nottingham Forest, West Ham United en Wolverhampton Wanderers aanwezig in de Johan Cruijff Arena, meldt het Engelse medium 90Min.


Vorig artikelReactie uit Sevilla na loting tegen PSV: ‘Als Philips Stadion klinkt, staan de haren overeind’
Volgend artikelDenkt eigenwijze Sneijder écht reddende engel te zijn? ‘Ik ga mee naar Juventus, Ihattaren heeft het licht gezien’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in