Home Nieuws The Mirror: Branthwaite op lijstje bij Liverpool en Manchester United

The Mirror: Branthwaite op lijstje bij Liverpool en Manchester United

1421
0

Jarrad Branthwaite is in slechts een half jaar tijd uitgegroeid van een reserve-verdediger en stand-in tot een een vaste basisspeler.

De Engelsman kleunt er zo nu en dan ook behoorlijk in maar weet techniek ook aan duelkracht te koppelen. Inmiddels is er sinds zijn komst in augustus veel anders rondom de nog jonge Britse verdediger. De van Everton gehuurde verdediger stond in de winterstop ineens in de belangstelling van AS Roma en PSV wilde hem meteen overnemen.

Everton sloeg het aanbod echter af en dus geldt nog altijd de huurconstructie met de Engelse club. PSV lijkt deze zomer weer opnieuw een bod te gaan uitbrengen op Branthwaite. De plannen van Everton zijn echter nog niet bekend maar men is in Liverpool niet happig op het verkopen van de 20 jarige Brit. Ondertussen weten ook Britse media de jonge verdediger te monitoren want Branthwaite wordt inmiddels ook bij Liverpool en Manchester United genoemd. Engelse clubs zijn maar wat happig op jonge Britse spelers.

Het Engelse media The Mirror weet te melden dat zowel Liverpool FC als Manchester United de verrichtingen van Branthwaite nauwlettend weten te volgen. Branthwaite heeft inmiddels aangegeven op de hoogte te zijn van de interesse van de Engelse grootmachten. “Het is een grote eer om deze clubs achter me aan te hebben, maar ik maak het seizoen in ieder geval af bij PSV”, vertelt Branthwaite tegen The Mirror.

Onder Ruud van Nistelrooij was Branthwaite aanvankelijk niet onomstreden, maar inmiddels is de jonge Engelsman niet meer weg te denken uit het centrum en scoorde al vier treffers in 27 officiële wedstrijden.


Vorig artikelVoorzitter Spakenburg wijst naar PSV en is zeer te spreken over ‘warme contacten’
Volgend artikelWaterreus uitgesproken over ‘vertrekkende’ Drommel: ‘PSV is te groot voor hem’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in