Home Nieuws Team USA coach wel of geen kandidaat bij PSV? ‘Ze hebben nu...

Team USA coach wel of geen kandidaat bij PSV? ‘Ze hebben nu bij PSV ook wel door dat Schmidt een topcoach is’

22698
2

Aad de Mos is van mening dat PSV op meerdere paarden moet wedden wat betreft de vacante trainerspositie bij de club.

De naam van Peter Bosz is een gevestigde naam en is zeer concreet in beeld bij PSV maar Aad de Mos stelt in gesprek met Soccernews vast dat PSV zich breder moet orienteren. “Het zou mij niets verbazen dat ze iemand uit het buitenland pikken. Denk aan Greg Berhalter, als bondscoach Verenigde Staten en Jesse Marsch, in februari ontslagen bij Leeds United”, wijst De Mos naar de Amerikaanse coaches omdat technisch directeur Earnest Stewart mogelijk aan zijn landgenoten denkt.

“Ik denk dat hij kandidaat blijft bij PSV”, zegt de Mos over de Team USA coach Greg Berhalter. Dat geldt overigens ook voor Jesse Marsch, benadrukt de Mos zijn mening over de recent bij Leeds United ontslagen coach. “Dat zou ook een kandidaat kunnen zijn op basis van zijn Amerikaanse verleden”, wijst de Mos naar de banden met Earnie Stewart. Beiden hebben wel een Red Bull Salzburg verleden, waar ook Roger Schmidt vandaan komt.

“Maar ze hebben nu ook wel door dat hij eigenlijk een topcoach is. Hij is net kampioen geworden met Benfica”, wijst de analist naar de vorig jaar bij PSV vertrokken Roger Schmidt. Aad de Mos zou Aad de Mos niet zijn als hij niet toch nog een verrassende naam naar voren haalt. De analist wijst naar oud-Vitesse trainer Thomas Letsch, die bij Bochum een prestatie van formaat heeft neergezet. Dat een Bundesligaclub voor de eerste Bundesliga behouden een totaal andere case is dan een Europese subtopclub trainen, lijkt aan De Mos voorbij te gaan.

De Mos zou in ieder geval voor Letsch gaan als nieuwe hoofdtrainer bij PSV. “Ik heb lang over de kwestie nagedacht en ben tot de conclusie dat hij een hele goede kandidaat zou zijn. Hij heeft ook een beetje de uitstraling die bij PSV past”, aldus Aad de Mos in zijn mening over de nieuwe trainer voor PSV.


Vorig artikelVan Bommel sprak net na veroverde landstitel nog even over zijn PSV jaren
Volgend artikelOpnieuw vallen de namen van Stefan de Vrij en Joshua Brenet, maar ook die van Kasper Dolberg

2 REACTIES

  1. Het is maar goed dat de mening van de mos geen waarde heeft. Ik snap niet waar hij zich mee bemoeit. Dat hij zich maar bezig houd met Adobe den haag

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in