Home Nieuws Tal van Europese clubs melden zich bij Wolverhampton voor Fábio Silva, spits...

Tal van Europese clubs melden zich bij Wolverhampton voor Fábio Silva, spits wil bij PSV blijven

2807
0

Fábio Silva hoefde deze winter niet lang na te denken toen hem gevraagd werd of er belangstelling bestond om naar Eindhoven te verhuizen.

De Portugese spits twijfelde geen moment en liet meteen alles achter zich in Brussel. Als een dief in de nacht vertrok Silva bij Anderlecht. Silva richtte zich op bij PSV en werd ook snel belangrijk voor het elftal van Ruud van Nistelrooij. De kleurrijke spits is idolaat van Ruud van Nistelrooij, wat weer te maken heeft met de grote naam van de voormalig topspits.

Echter staat Fábio Silva er bij meerdere clubs in Europa goed op. Sterker nog, tal van Europese clubs melden zich momenteel bij zijn eigenlijke werkgever Wolverhampton Wanderers om de jonge spits over te nemen dan wel te huren. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Het zou gaan om clubs uit Italië, Spanje, Engeland en Turkije.

De aan PSV verhuurde aanvaller heeft zelf natuurlijk de grootste inbreng in waar volgend seizoen speelt. Als het aan Silva zelf ligt speelt hij volgend seizoen voor PSV. Het wordt dus wikken en weken voor Wolverhampton Wanderers. Van onderhandelingen over een nieuwe huur tussen PSV en de Premier League-club is momenteel ook nog geen sprake, melden bronnen aan het Eindhovens Dagblad.


Vorig artikelOpmerkelijke revival Mauro Júnior heeft achteraf bezien weinig waarde: Mauro mist ook begin nieuwe seizoen
Volgend artikelBevestiging: Noa Lang aangeboden bij PSV

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in