Home Nieuws Spelers bedanken Rosario en wijzen naar kritische PSV fans: Niet de credits...

Spelers bedanken Rosario en wijzen naar kritische PSV fans: Niet de credits gekregen die je verdiende’

1493
0

Pablo Rosario heeft afscheid genomen van PSV en heeft inmiddels zijn eerste training bij Nice achter de rug.

De middenvelder wordt op sociale media bedolven onder de felicitaties en complimenten. De spelersgroep van PSV heeft ook louter mooie woorden over voor hun vriend en voormalig teamgenoot. Onder meer aanvoerder Dumfries, Mo Ihattaren en Madueke bedanken Rosario uitvoerig.


Denzel Dumfries haalt ook aan dat Rosario van de fans niet altijd de credits kreeg die hij wel verdiende. ‘Je hebt altijd honderd procent gegeven voor PSV en intern was je een zeer gewaardeerd persoon. In mijn optiek hebben bepaalde supporters je nooit de credits gegeven die je verdiende. Ik weet zeker dat ik namens de gehele PSV-familie spreek: Je bent een topper, bedankt.’

Ook vriend en collega Mo Ihattaren steekt zijn waardering niet onder stoelen of banken. ‘Je hebt me sinds dag één geholpen, ik kon met je meerijden. Je was voor mij een echte broer en een voorbeeld voor velen. Ik ken niemand, maar dan ook niemand anders die zo sterk in zijn schoenen staat als jij. Wij zijn familie, ik houd van je en ik gun je deze prachtige stap in je carrière’, schrijft Ihattaren op sociale media.

Ook Noni Madueke schrijft over Rosario. ‘Broer, waar moet ik beginnen… Ten eerste wil ik zeggen dat ik enorm trots op je ben. Je verdient deze geweldige stap in je carrière. Ik ga je heel erg missen, maar bedankt dat je voor mij een grote broer was en me altijd geholpen hebt. Je bent een geweldige speler, maar ook een bijzonder mens. Je bent altijd de eerste om het succes van een ander te vieren, maar vandaag gaat het om jouw prestatie. Ik wens je het beste en Gods zegen’, aldus Noni Madueke.