Home Nieuws Sevilla en Spurs in de markt voor Donyell Malen, teleurgestelde Malen wil...

Sevilla en Spurs in de markt voor Donyell Malen, teleurgestelde Malen wil vertrekken uit Dortmund

1042
0

Donyell Malen is nog altijd speler van Borussia Dortmund maar is dat de laatste maanden meer tegen wil en dank.

Althans, dat melden Duitse media want Malen heeft het geenszins voor elkaar bij Dortmund met weinig goede statistieken en weinig kans op meer speeltijd. En dus lijkt er een vertrek in de maak. Malen wordt naar verluidt gevolgd door Tottenham Hotspur en Sevilla CF. Dat melden media in Italie. Op zijn beurt zou Malen instemmen met een vertrek omdat het in Dortmund niet bepaald prettig vertoeven is voor de aanvaller, schrijven Duitse media.

Anderhalf jaar geleden leek Malen een gouden toekomst bij Dortmund tegemoet te gaan maar de transfersom van ruim dertig miljoen euro voor Malen, is er tot op heden nog niet uitgekomen in de Kohlenstadt. Volgens journalist Rudy Galetti van Calciomercato en Sky Italia wil onder meer Tottenham hem graag overnemen in de winterstop. Spurs ziet in Malen een backup voor Harry Kane, zoals Borussia Dortmund eerder in Malen een backup voor Haaland zag. Of Malen de capaciteiten heeft Kane te vervangen valt nog te bezien.

Ook PSV’s tegenstander Sevilla denkt aan een transfer van Malen. In Sevilla zou de spits een andere spits moeten opvolgen. Kasper Dolberg is inmiddels aangeboden bij TSG Hoffenheim. Borussia Dortmund en Malen lijken nog geen beste match te zijn, hoewel trainer Edin Terzic van Dortmund recent nog wel zijn gemeende vertrouwen uitsprak in Malen.

“Donyell weet wat ik van hem verwacht”, zei Terzic tegenover de BILD. “Hij heeft ongelooflijke vaardigheden, maar hij is erg ongelukkig als hij niet scoort. Dat irriteerde hem de afgelopen maanden enorm. We weten dat Donyell op een gegeven moment gaat scoren. Het is slechts een kwestie van tijd. Als hij dan zijn zelfvertrouwen terugkrijgt, zal het voor hem gemakkelijker zijn om zijn kwaliteiten te laten zien.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here