Home Nieuws Schmidt fan Aad de Mos stelt mening bij en is erg teleurgesteld:...

Schmidt fan Aad de Mos stelt mening bij en is erg teleurgesteld: ‘Ik mis mentaliteit’

698
0

Het was bepaald niet de week van PSV vorige week. Een bekeruitschakeling en een bijna onoverbrugbare achterstand op de koploper zorgen voor een vervelende stemming rond PSV.

Roger Schmidt heeft vele fans maar Aad de Mos lijkt afgehaakt te zijn. De Mos stelt zijn mening flink bij en is zeer teleurgesteld in de trainer. De Mos begrijpt niets van de opstelling en zegt ook de mentaliteit niet op orde te vinden.


In gesprek met Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad zegt de Mos het volgende: “Als je Dumfries en Ihattaren door blessures of griep of wat dan ook niet wil gebruiken, neem ze dan ook niet mee. En ga ze dan niet inbrengen om de boel nog te repareren. Ook de instelling na het missen van de kansen, is gelaten. Het komt wel goed. Er is niemand die een keer kwaad wordt. Je hebt ook een structureel probleem met Baumgartl. Ondanks die tien miljoen is het gewoon een hele slechte verdediger. Tactisch zwak.”

Roger Schmidt ontsnapt niet aan de kritiek van De Mos, die erg teleurgesteld is in de Duitse trainer. “Ik was vol verwachting en met heel veel vertrouwen was ik Schmidt aan het analyseren. Tot vandaag.” Van het ‘Vollgas-Fussball’ komt namelijk nog weinig terecht. “PSV loopt een beetje te wandelen. Er zit totaal geen emotie in bij de spelers. Ik ben zeer teleurgesteld in Schmidt, en ook in de spelers.”

Vooral Ibrahim Sangaré en Pablo Rosario liggen ook bij de Mos onder een vergrootglas, zoals ook het gros van de achterban erg teleurgesteld is in het spel van met name Rosario. “Rosario hing weer tegen het Nederlands elftal aan, Sangaré was een beest op het middenveld. Daar moesten veel Hollandse spelers een voorbeeld aan nemen.”

De Mos toont ook realisme en weet dat de geblesseerde spelers Mario Götze en Cody Gakpo node gemist worden. “Daar heeft het duidelijk mee te maken. Als je die twee op de plaats zet van Yorbe Vertessen en Mauro Júnior, krijg je een totaal ander beeld van het elftal.”


Facebook Comments