Home Nieuws Sangaré begint nu pas bij PSV: ‘Ik wil de PSV fans blij...

Sangaré begint nu pas bij PSV: ‘Ik wil de PSV fans blij maken, ik ben hier op mijn plek’

738
0

Ibrahim Sangaré begint aan zijn tweede seizoen bij PSV en heeft nog wel wat te bewijzen.

De sterke Ivoriaan kende een prima start van zijn periode bij PSV maar weet dat het beter moet en kan. de Ivoriaan wordt een grote toekomst voorspeld en geldt als een echte Premier League speler. De krachtpatser hoopt in zijn tweede seizoen de supporters van PSV voor zich te winnen en successen met de club te behalen. De Ivoriaanse middenvelder erkent dat er nog genoeg ruimte voor verbetering is.


Het blok Rosario – Sangaré heeft zijn langste tijd wel gehad en dat zal veel PSV fans doen uitkijken naar het nieuwe seizoen. Hoe ziet een middenveld met meer voetbal én Sangaré eruit? De krachtpatser weet tegenstanders simpel opzij te zetten en maakt veel indruk op het middenveld. Toch was er ook een fase dat er veelvuldig balverlies kleefde aan het spel van Sangaré. Tel daarbij op het vaak magere spel van Rosario en PSV kende een middenveld waar de aanhang niet heel enthousiast van werd.

PSV betaalde vorig jaar ruim zeven miljoen euro voor Sangaré, die overkwam van Toulouse FC. “Door m’n transfer naar PSV heb ik op bepaalde vlakken al veel geleerd”, zegt de Franse Ivoriaan tegen PSV.nl.

“Ik voel dat ik groei, maar weet dat er nog genoeg te verbeteren valt. Op tactisch gebied, qua afwerking en op details”, vervolgt Sangaré zelfkritisch. “Ik voel me hier goed. De mensen van PSV en de jongens in de groep waarderen me. Dat geldt ook voor de mensen die ik in de stad ontmoet. Nederland is een fijn land, Eindhoven een fijne stad. Ik ben hier echt op mijn plek.”

Na de komst van Joël Drommel, André Ramalho, Phillipp Mwene, Marco van Ginkel en Davy Pröpper hoopt PSV beter te presteren dan vorig seizoen en Sangaré is inmiddels erg te spreken over de nieuwe aankopen. “Ik weet hoe belangrijk het is dat PSV de Champions League haalt. Voor de club zelf en de supporters. Ik ga alles uit de kast halen om de mensen blij te maken”, aldus de Ivoriaan, die zijn zinnen op een goed seizoen met PSV heeft gezet.


Facebook Comments Box