Home Nieuws Sam Lammers heeft clubs voor het uitkiezen

Sam Lammers heeft clubs voor het uitkiezen

53
0

Sam Lammers heeft de clubs voor het uitkiezen maar lijkt er nog niet uit te zijn. Onder meer sc Heerenveen hoopt hem op huurbasis over te nemen maar tal van andere clubs dingen nog steeds naar zijn diensten.

Lammers voerde onlangs een gesprek met trainer Jan Olde Riekerink van de Friezen. “Daar hield Sam een goed gevoel aan over”, zegt John Lammers, de oom en zaakwaarnemer van de jeugdinternational, in de Leeuwarder Courant. “Het gaat in zo’n gesprek niet alleen om wat voor plannen een club met een voetballer op het veld heeft, zoals de speelwijze, maar je wilt dan ook weten wat voor type karakter tegenover je zit. Heerenveen was goed voorbereid. Maar dat gold ook voor bijvoorbeeld PEC Zwolle en NAC Breda.”

Ook onder meer FC Emmen, VVV-Venlo en Heracles hebben interesse in Lammers, die afgelopen week nog op bezoek was in Almelo. Die clubs lijken evenwel achter het net te vissen. “Voor Sam is het belangrijk dat hij volgend seizoen dertig wedstrijden voetbalt”, vervolgt John Lammers. “Als dat gebeurt, dan gaat hij doelpunten maken en anderen beter laten voetballen. Hij komt later deze week terug van vakantie. Dan gaan wij de opties nog eens naast elkaar leggen en maakt Sam een beslissing.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here